Kate Hudson: Urăsc perioada sarcinii

Kate Hudson, însărcinată cu al doilea copil, urăşte modificările produse în organism de sarcină şi mai ales faptul că i s-au mărit sânii foarte mult, informează contactmusic.com.

59 afișări
Imaginea articolului Kate Hudson: Urăsc perioada sarcinii

Kate Hudson: Urăsc perioada sarcinii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 31 de ani - care aşteaptă un copil cu muzicianul britanic Matt Bellamy, solistul trupei Muse - spune că nu îi place perioada sarcinii pentru că nu poate purta orice fel de haine.

"Urăsc perioada sarcinii. De obicei, la sutien port cupa A, iar acum mă apropii de D. Sânii mari sunt amuzanţi pentru anumite lucruri, dar nu sunt amuzanţi pentru altele", a spus actriţa.

Kate Hudson, în vârstă de 31 de ani, are un fiu, Ryder, în vârstă de şapte ani, cu fostul ei soţ, Chris Robinson, solistul trupei Black Crows.

Actriţa a mai spus că este puţin probabil să se căsătorească cu Matt Bellamy.

Kate Hudson a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici