Kate Middleton, de la bebeluş la ducesă. Imagini din fiecare an cu soţia prinţului William - FOTO

Kate Middleton, în prezent ducesă de Cambridge şi soţia prinţului William, a fost un copil obişnuit, iar acest lucru se poate vedea în fotografiile care o arată pe tânără de când s-a născut până în prezent.

7454 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, de la bebeluş la ducesă. Imagini din fiecare an cu soţia prinţului William - FOTO

Kate Middleton, de la bebeluş la ducesă. Imagini din fiecare an cu soţia prinţului William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate, care în 2011 s-a căsătorit cu prinţul William al Marii Britanii, va împlini 30 de ani pe data de 9 ianuarie, scrie dailymail.co.uk.

Fotografiile publicate de cotidian o arată pe ducesa de Cambridge încă de când era doar un bebeluş de câteva zile, urmând anii petrecuţi la şcoală şi la universitate.

VEZI IMAGINILE CU KATE MIDDLETON

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, o femeie fără titlu nobiliar, s-a căsătorit cu prinţul William - al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii - în aprilie, după o relaţie care a durat nouă ani. În prezent, oficial, ea este cunoscută drept Catherine, ducesa de Cambridge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici