Kate Middleton, în centrul atenţiei la o cursă de cai. Vezi ce ţinută a purtat - FOTO

Kate Middleton a fost din nou în centrul atenţiei la derby-ul Epsom, la care a participat în week-end alături de soţul său, prinţul William. Kate a atras privirile tuturor cu ţinuta sa, care a fost şi de această dată alcătuită din articole la preţ accesibil.

12128 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, în centrul atenţiei la o cursă de cai. Vezi ce ţinută a purtat - FOTO

Kate Middleton, în centrul atenţiei la o cursă de cai. Vezi ce ţinută a purtat (Imagine: Daily Mail)

Ducesa de Cambridge, care a fost criticată adesea pentru că adoptă acelaşi stil de vestimentaţie, a experimentat cu o rochie vaporoasă şi o coafură în stilul anilor '40, scrie dailymail.co.uk.

Stilistul Liz Hemmings a analizat ţinuta pe care Kate Middleton a purtat-o la eveniment şi a declarat că aceasta este extrem de elegantă.

Despre rochia pe care Kate a purtat-o, în valoare de 195 de lire, stilistul a spus că este frumoasă şi modernă şi îi pune în valoare picioarele.

"La fel cum s-a întâmplat şi cu rochia pe care a purtat-o la întâlnirea cu Michelle Obama, această ţinută s-a vândut online imediat ce bloggerii de modă au identificat de unde provine", a declarat Liz Hemmings.

"Pălăria este stilată fără a fi extravagantă, iar culoarea modernă este aleasă pentru a evidenţia culoarea şi strălucirea părului ducesei", a declarat stilistul.

Kate Middleton a asortat la ţinuta de la derby-ul Epsom o poşetă aurie şi pantofi cu toc.

Rochia şi jacheta purtate de Kate sunt asemnătoare cu ţinuta pe care prinţesa Diana a purtat-o la Royal Ascot în 1986.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici