Kate Middleton, la supermarket. Şi-a împins singură căruciorul de cumpărături - FOTO

Kate Middleton, care săptămâna trecută a devenit soţia prinţului William al Marii Britanii, uimeşte din nou prin simplitatea şi modestia ei. Ducesa de Cambridge a fost surprinsă mergând singură la cumpărături într-un supermarket.

17050 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, la supermarket. Şi-a împins singură căruciorul de cumpărături - FOTO

Kate Middleton, la supermarket. Şi-a împins singură căruciorul de cumpărături (Imagine: Daily Mail)

Kate Middleton dovedeşte astfel că preferă să se comporte normal, făcând activităţi specifice oricărei soţii, scrie dailymail.co.uk.

Îmbrăcată în pantaloni şi un pulover alb simplu, peste care a purtat un poncho verde, soţia lui William şi-a împins singură căruciorul de cumpărături la un supermarket de pe insua Anglesey. Martorii evenimentului au declarat că soţia prinţului William a umplut câteva sacoşe de cumpărături, pe care le-a cărat singură la maşina sa Audi A3.

Se pare că ducesa de Cambridge vroia să prepare o cină pentru soţul său, care a lucrat într-o tură de 24 de ore ca pilot de salvare.

"Părea să cumpere alimente de bază, dar a luat şi câteva obiecte speciale, deci poate pregătea prima cină romantică pentru ei ca şi cuplu căsătorit. A încărcat singură toate cumpărăturile şi s-a întors să ducă căruciorul de cumpărături la locul său. Părea foarte fericită şi le zâmbea oamenilor", a declarat un martor.

Acesta a mai spus că majoritatea oamenilor nici nu şi-au dat seama cine era, deşi probabil că acum Kate este cea mai cunoscută persoană din lume.

Singurele dovezi ale statutului regal pe care Kate îl are acum au fost trei gărzi de corp, o maşină care o supraveghea din spate şi inelul de căsătorie.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie la catedrala Westminster, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliarde de oameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

Kate, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici