Kate Middleton poartă hainele mamei sale? Soţia Prinţului William şi Carole Middleton, îmbrăcate la fel - FOTO

Kate Middleton a fost surprinsă de mai multe ori cu aceeaşi vestimentaţie ca cea a mamei sale, Carole Middleton. Presa britanică a lansat ipoteza că soţia Prinţului William poartă, la ocaziile speciale, haine din garderoba mamei sale.

2295 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton poartă hainele mamei sale? Soţia Prinţului William şi Carole Middleton, îmbrăcate la fel - FOTO

Poartă soţia Prinţului William hainele mamei sale? Kate şi Carole Middleton, îmbrăcate la fel - FOTO (Imagine: Daily Mail)

Când are nevoie de o vestimentaţie deosebită, Kate Middleton apelează la garderoba mamei sale, susţin surse citate de Daily Mail.

Kate Middleton a purtat în septembrie, la o nuntă a unei prietene, acelaşi model de rochie îmbrăcată de mama sa în 2009. Rochia este creată de designer-ul Collete Dinnigan şi are un preţ de 650 de lire sterline.

Nu a fost pentru prima dată când Kate şi Carol Middleton au apelat la acelaşi accesoriu vestimentar. O pălărie Jane Corbett albastră, deosebită, a putut fi observată la Kate Middleton şi la mama sa, Carole. În timp ce ducesa de Cambridge a purtat pălăria la nunta unuia dintre cei mai buni prieteni ai Prinţului William, Nicholas van Cutsem, Carole Middleton a fost surprinsă cu ea pe cap la o cursă hipică organizată de peste 300 de ani în Marea Britanie, Royal Ascot.

Specialiştii susţin că stilul vestimentar al lui Kate Middleton şi al mamei sale este acelaşi, motiv pentru care este foarte posibil ca ducesa de Cambridge să împrumute haine din garderoba mamei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici