Kate Middleton şi Tony Blair, în fruntea listei celor mai căutate celebrităţi la petreceri

Kate Middleton, fosta iubită a prinţului William, şi fostul premier britanic Tony Blair s-au situat pe primele locuri în topul 100 al celor mai căutate celebrităţi la petrecerile din lumea bună, realizat de revista Tatler, "Biblia înaltei societăţi britanice", informează dailymail.co.uk.

1 afișare
Imaginea articolului Kate Middleton şi Tony Blair, în fruntea listei celor mai căutate celebrităţi la petreceri

Kate Middleton şi Tony Blair, în fruntea listei celor mai căutate celebrităţi la petreceri

Despărţirea de prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, nu a avut o influenţă negativă asupra statutului social al lui Kate Middleton, tânăra în vârstă de 25 de ani fiind cea mai căutată celebritate la petrecerile din lumea bună. Statutul de proaspătă celibatară i-a asigurat lui Middleton primul loc în acest top.

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat cuplul format din fostul premier al Marii Britanii Tony Blair şi soţia acestuia, Cherie. "Tony şi Shezza sunt invitaţi oriunde, mai puţin la o cină cu Gordon", comentează ironic revista Tatler, referindu-se la succesorul lui Blair, Gordon Brown, care nici nu apare în acest clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici