Kate Moss, acuzată de neglijenţă parentală

Top modelul Kate Moss a fost acuzată de neglijenţă parentală după ce a fost surprinsă conducând un ATV pe care se afla şi fetiţa sa, Lila Grace, în vârstă de cinci ani, care nu purta cască de protecţie, informează dailymail.co.uk

21 afișări
Imaginea articolului Kate Moss, acuzată de neglijenţă parentală

Top modelul Kate Moss, acuzată de neglijenţă parentală (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Top modelul în vârstă de 34 de ani este pasionată de ATV-uri şi a mai fost văzută conducând acest tip de vehicule alături de fostul prieten, cântăreţul Pete Doherty.

De această dată, Kate Moss a fost surprinsă conducând ATV-ul la aproximativ un kilometru de reşedinţa sa din Cotswolds, circulând cu o viteză de peste 32 de kilometri pe oră. Moss era însoţită de actualul său prieten, Jamie Hince, şi de fetiţa sa, Lila, aşezată între cei doi. Potrivit martorilor, nici unul dintre pasageri nu purta casca de protecţie.

Potrivit sursei citate, Jamie Hince, chitaristul trupei de rock The Kills, în vârstă de 39 de ani, a sărit în repetate rânduri de pe ATV, lăsând copilul, în vârstă de cinci ani, agăţat de mama sa.

"Anual, sute de oameni suferă accidente din cauza ATV-urilor. De obicei, acestea sunt provocate de lipsa de experienţă sau lipsa unui echipament aferent. ATV-urile ar trebui folosite numai de oameni experimentaţi, pentru că se pot răsturna. Noi recomadăm ca măsură de securitate purtarea căştilor de protecţie. Copiii care nu le poartă pot suferi grave leziuni craniene", a spus un purtător de cuvânt al Societăţii Regale pentru Prevenirea Accidentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici