Kate Moss i-a dat afară dintr-un club pe cei de la Arctic Monkeys

Componenţii trupei Arctic Monkeys, desemnată cea mai bună formaţie britanică la premiile NME, au fost daţi afară dintr-un club unde avea loc o petrecere exclusivistă, la cererea supermodelului Kate Moss.

11 afișări
Imaginea articolului Kate Moss i-a dat afară dintr-un club pe cei de la Arctic Monkeys

Kate Moss i-a dat afară dintr-un club pe cei de la Arctic Monkeys

Membrii trupei Arctic Monkeys, unii dintre cei mai celebri muzicieni la ora actuală, au fost daţi afară la cererea supermodelului Kate Moss, pentru motivul că nu sunt suficient de faimoşi.

Potrivit cotidianului Mirror, Moss a spus agenţilor de securitate ai clubului că nimeni nu are voie să se apropie de zona VIP, cu excepţia unui grup din care făceau parte, printre alţii, iubitul său, Jamie Hince, şi prietena ei, Kelly Osbourne.

Astfel că atunci când cei de la Arctic au încercat să se apropie de zona VIP, unde avea loc petrecerea de după premiile NME, la care aceştia fuseseră desemnaţi cea mai bună trupă britanică, Moss a ţipat: "Afară cu ei".

Kate Moss nu a participat la ceremonia de decernare a premiilor NME, de frică să nu se întâlnească cu fostul său iubit, Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, şi s-a dus direct la petrecerea de după, unde s-a îmbătat.

"Kate era pornită să se îmbete alături de Jamie şi prietenii săi şi nu a vrut să mai fie şi alţii prezenţi", au declarat surse apropiate vedetei. "În zona VIP cei de la Arctic au fost scoşi afară, iar bateristul Matt Helders s-a certat cu Moss şi oamenii ei", au mai dezvăluit acestea.

La finalul petrecereii, de unde a plecat la 4.30 dimineaţa, Moss s-a sărutat cu Jamie de la ieşirea din club şi până au intrat în taxi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici