Kate Moss îşi lansează propria agenţie de modelling: "Nu vreau deloc oameni frumoşi ... Vreau să creez staruri"

Supermodelul Kate Moss îşi lansează propria agenţie de modelling, după aproape 30 de ani de carieră în industria modei, relatează BBC.

696 afișări
Imaginea articolului Kate Moss îşi lansează propria agenţie de modelling: "Nu vreau deloc oameni frumoşi ... Vreau să creez staruri"

Kate Moss îşi lansează propria agenţie de modelling (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Într-un interviu recent, Moss a declarat pentru Business of Fashion că va lansa afacerea în această lună. Moss a părăsit Storm, agenţia care a descoperit-o la vârsta de 14 ani, la începutul acestui an.

"Nu vreau deloc oameni frumoşi ... Vreau să creez staruri.", a declarat Kate Moss pentru Business of Fashion. "Vreau să mă concentrez mai mult pe gestionarea carierei oamenilor decât doar să conduc o agenţie de modelling. Vreau ca oamenii care doresc să cânte şi să danseze şi să acţioneze.", a mai spus Kate Moss. Lansarea va coincide cu debutul Săptămânii Modei de la Londra.

Noul site lansat de Kate Moss pentru a anunţa lansarea agenţiei de modelling este deja funcţional, însă foarte proapăt, căci începând de luni dimineaţă, a existat doar o singură imagine publicată online. Supermodelul a înfiinţat, de asemenea, un nou cont de Instagram prin care să promoveze afacerea, care este tot în fază incipientă, şi avea mai puţin de 700 de followers la mijlocul dimineaţii de luni.

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici