Blugi pentru refugiaţi: Victoria Beckham, Emma Watson şi Kate Moss au donat blugi în scop caritabil - GALERIE FOTO

Victoria Beckham, Emma Watson, Kate Moss şi Eva Longoria au donat perechi de blugi din garderoba personală în scop caritabil, în cadrul campaniei International Rescue Committee's Jeans for Refugee, menită să strângă fonduri pentru sprijinirea refugiaţilor, relatează contactmusic.com.

707 afișări
Imaginea articolului Blugi pentru refugiaţi: Victoria Beckham, Emma Watson şi Kate Moss au donat blugi în scop caritabil - GALERIE FOTO

Blugi pentru refugiaţi: Victoria Beckham, Emma Watson şi Kate Moss au donat blugi în scop caritabil - GALERIE FOTO

Supermodelul Kate Moss, dar şi alte celebrităţi, printre care fosta membră Spice Girls, Victoria Beckham, Eva Longoria, Lilly Allen şi actriţele Alicia Vikander şi Emma Watson şi-au donat blugii în scop caritabil în campania ce şi-a propus să adune fonduri pentru refugiaţi, denumită International Rescue Committee's Jeans for Refugee.

Iniţiativa îşi propune să strângă îmbrăcăminte din denim din garderoba starurilor, urmând ca apoi artistul Johnny Dar să le transforme într-o instalaţie de artă ce va fi scoasă la licitaţie de organizaţia caritabilă, cu scopul de a strânge bani pentru refugiaţi.

Într-o declaraţia pentru Vogue, artistul a destăinuit că "nu e vorba despre modă, ci despre artă în această operă de caritate.". Artistul a spus şi că opera de artă va fi modelată intuitiv: "Mă voi gândi la senzaţil e pe care le aveau vedetele când purtau aceste haine şi voi face în aşa fel încât să metamorfozez sentimentele în artă."

Emma Watson (Sursa: The Telegraph) 

De asemenea, artistul a explicat şi de ce i-a fost atât de simplu să convingă starurile să doneze îmbrăcăminte: "Cred că sunt la fel de convinse ca şi mine, ca toată lumea, că această cauză umanitară este mai mare decât mine şi mai mare decât toţi cei implicaţi în proces."

Kate Moss (Sursa: The Telegraph)

Eva Longoria (Sursa: Hello Fashion) 

Lilly Allen (Sursa: The Telegraph) 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici