Kate Moss îşi va crea singură rochia de mireasă

Kate Moss îşi va crea singură rochia de mireasă, căsătoria celebrului model cu iubitului ei, muzicianul Jamie Hince, urmând să aibă loc în această vară, informează dailymail.co.uk.

50 afișări
Imaginea articolului Kate Moss îşi va crea singură rochia de mireasă

Kate Moss îşi va crea singură rochia de mireasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi este unul dintre cele mai de succes fotomodele din lume şi mulţi designeri ar putea să îi creeze rochia de mireasă, Kate Moss a decis să se ocupe singură de principalul obiect vestimentar al nunţii sale.

Decizia lui Kate Moss este de înţeles, mai ales că fotomodelul în vârstă de 37 de ani a lansat mai multe colecţii de articole vestimentare, vândute prin intermediul lanţului de magazine Topshop.

Celebra creatoare de modă Vivienne Westwood, prietenă cu Kate Moss de peste 15 ani, a dezvăluit săptămâna trecută secretul rochiei de mireasă pe care modelul o va îmbrăca.

Întrebată dacă a fost abordată de Kate Moss pentru a-i crea rochia de mireasă, Vivienne Westwood a spus: "Nu, cred că o să îşi creeze singură rochia de mireasă".

Potrivit lui Vivienne Westwood, Kate Moss are experienţă în crearea obiectelor vestimentare şi cunoaşte multe lucruri despre designul hainelor. "Ştie ce face. Nu are nevoie de ajutorul meu", a mai spus Vivienne Westwood.

Top modelul Kate Moss s-a logodit cu iubitul ei, muzicianul Jamie Hince, la începutul lunii februarie. Căsătoria lor este programată pe 2 iulie.

Zvonuri despre logodna celor doi au mai circulat anul trecut, când tabloidele chiar au relatat că Hince a cerut-o de soţie pe Kate Moss într-o vacanţă petrecută la începutul lui 2010 în Caraibe. Un ziar britanic susţinea chiar că cei doi s-au căsătorit în secret în vara anului 2010.

La începutului lunii februarie, anul acesta, perechea a fost surprinsă însă la cumpărături la magazinul de bijuterii S.J. Phillips Ltd din zona centrală a Londrei. De asemenea, Moss a fost fotografiată purtând o verighetă vintage pe degetul inelar.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte apreciate de critică.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

În trecut, Kate Moss a ţinut prima pagină a tabloidelor britanice din cauza relaţiei turbulente pe care a avut-o cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relaţie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiică în vârstă de opt ani - Lila Grace. În anii '90, ea a avut o relaţie şi cu actorul american Johnny Depp.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte de publicitate cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici