Kate Moss îşi vinde casa în care a locuit cu Pete

Kate Moss a scos la vânzare casa în stil victorian în care a locuit cu fostul său iubit, cântăreţul Pete Doherty, care în prezent este logodit cu top modelul de origine română Irina Lăzăreanu.

3 afișări
Imaginea articolului Kate Moss îşi vinde casa în care a locuit cu Pete

Kate Moss îşi vinde casa în care a locuit cu Pete

Casa cu trei etaje a fost scoasă la vânzare, fiind evaluată de specialişti la suma de 3,25 milioane de lire sterline (4,65 milioane de euro), informează mirror.co.uk.

Agentul imobiliar Knight Frank a descris locuinţa drept o "ascunzătoare fermecătoare şi pitorească".

Fostul dormitor al top modelului este vopsit în nuanţa de roz, parchetul din lemn este lustruit, iar patul din mahon este foarte mare. Casa mai are o garderobă imensă şi o bucătărie deschisă foarte mare.

Se pare că top modelul în vârstă de 33 de ani şi-a cumpărat o nouă casă, în valoare de 7 milioane de lire sterline, în St John's Wood, nordul Londrei.

Moss s-a despărţit de Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, în iulie, după ce a aflat că acesta a înşelat-o cu un manechin de origine sud-africană. Atunci a început o perioadă destul de proastă pentru Kate. Companiile Burberry şi Agent Provocateur au refuzat să reînnoiască contractele publicitare cu Moss.

Top modelul a primit o nouă lovitură după ce a aflat că fostul său iubit, Pete Doherty, s-a întors la fosta lui prietenă,manechinul de origine română Irina Lăzăreanu, aleasă de Kate pentru a-i promova colecţia concepută pentru celebrul lanţ de magazine Top Shop.

Surse apropiate lui Moss spun că aceasta a devenit în ultima vreme o prezenţă constantă a barurilor din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici