Kate Moss s-a logodit - presă

Celebrul top model Kate Moss s-a logodit cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, potrivit presei din Marea Britanie, citată de accesshollywood.com.

43 afișări
Imaginea articolului Kate Moss s-a logodit - presă

Kate Moss s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul Jamie Hince a cerut-o în căsătorie pe Kate Moss în ziua în care celebrul topmodel a împlinit 36 de ani, pe 16 ianuarie, informează cotidianul Daily Mail.

La acea dată, Kate Moss se afla pe insula Mustique din Arhipelagul Indiilor de Vest pentru o şedinţă foto, iar Jamie Hince i-a făcut o vizită surpriză pentru a o cere în căsătorie, oferindu-i cu această ocazie un inel cu diamante, pe care l-a ales cu ajutorul magnatului Philip Green, un bun prieten al modelului britanic.

"Era pentru prima oară după mult timp când au putut să fie singuri undeva şi acel moment a fost foarte emoţionant", a declarat un prieten al cuplului. "Kate şi Jamie se află într-un moment reuşit al relaţiei lor, locuiesc deja împreună, iar acesta era pasul următor, înainte de a se căsători".

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

Kate Moss şi Pete Doherty (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În trecut, Kate Moss a ţinut prima pagină a tabloidelor britanice în trecut din cauza relaţiei sale turbulente cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relaţie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiică în vârstă de opt ani - Lila Grace. În anii '90, ea a avut o relaţie şi cu actorul american Johnny Depp.

Kate Moss

Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul ei de viaţă petrecăreţ. Totodată, în prezent, Moss se situează pe a treia poziţie în topul celor mai bogate top modele, cu o avere de 8,5 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici