Kate Moss şi-a recâştigat titlul de cea mai bine îmbrăcată femeie

Top modelul Kate Moss şi-a recâştigat titlul de cea mai bine îmbrăcată femeie din Marea Britanie, pe care l-a pierdut în 2007, în faţa cântăreţei Kylie Minogue, după ce l-a deţinut trei ani consecutiv, informează mirror.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului Kate Moss şi-a recâştigat titlul de cea mai bine îmbrăcată femeie

Kate Moss şi-a recâştigat titlul de cea mai bine îmbrăcată femeie (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, top modelul în vârstă de 34 de ani a urcat din nou pe locul întâi în topul realizat anual de cititorii revistei Glamour.

Moss, care este una dintre cele mai bogate femei din Marea Britanie, cu o avere estimată la aproximativ 45 de milioane de lire sterline, şi-a imprimat stilul personal şi în colecţiile pe care le realizează pentru lanţul de magazine Topshop.

Kate Moss este urmată în top de actriţele Sienna Miller, starul din "The Factory Girl", voluptoasa Scarlett Johansson, Rachel Bilson şi Jennifer Aniston.

În topul celor mai prost îmbrăcate vedete pe 2008 au fost incluse top modelul Naomi Campbell şi cântăreţele Amy Winehouse şi Joss Stone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici