Kate Moss va poza în rochie de mireasă într-un pictorial inspirat din filmul "Totul despre sex"

Top modelul britanic Kate Moss va poza în rochie de mireasă pentru numărul din luna septembrie al revistei Vogue, într-un pictorial inspirat dintr-o scenă din lungmetrajul "Totul despre sex", a cărei protagonistă a fost Sarah Jessica Parker, interpreta personajului Carrie Bradshaw.

240 afișări
Imaginea articolului Kate Moss va poza în rochie de mireasă într-un pictorial inspirat din filmul "Totul despre sex"

Kate Moss va poza în rochie de mireasă într-un pictorial inspirat din filmul "Totul despre sex" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk, modelul britanic s-a căsătorit cu Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, în luna iulie, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, la care au fost prezente numeroase vedete şi personalităţi din industria de divertisment şi a modei.

Rochia purtată de Kate Moss în ziua nunţii, creată de bunul ei prieten John Galliano, dar şi cele 14 domnişoare de onoare, au fost îndelung comentate şi lăudate în numeroase articole postate pe platformele media.

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, editorii revistei Vogue vor "o poveste specială" pentru numărul din luna septembrie, iar Kate Moss urmează să recreeze atmosfera din ziua nunţii ei, într-un pictorial inspirat dintr-o scenă celebră din lungmetrajul "Totul despre sex".

În această scenă, personajul Carrie Bradshaw, interpretat de Sarah Jessica Parker, a participat la o şedinţă foto pentru revista Vogue, purtând o spectaculoasă rochie creată de Vivienne Westwood. Potrivit presei britanice, Kate Moss va purta în şedinţa fotografică o serie de rochii create de câţiva designeri celebri, precum Oscar de la Renta, Vera Wang şi Valentino.

Pictorialul va fi realizat de unul dintre fotografii de legendă din lumea modei, Mario Testino. Se pare că ideea pentru numărul din luna septembrie al revistei Vogue i-a aparţinut editorului-şef al acestei publicaţii, Anna Wintour.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici