Kate Winslet a primit drept cadou de nuntă o călătorie în spaţiu

Actriţa Kate Winslet a primit drept cadou de nuntă din partea celui de-al treilea soţ al ei, Ned Rocknroll, o călătorie în spaţiu, la bordul viitoarelor curse spaţiale comerciale ale companiei Virgin Galactic.

372 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet a primit drept cadou de nuntă o călătorie în spaţiu

Kate Winslet a primit drept cadou de nuntă o călătorie în spaţiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa britanică şi noul ei soţ, cu care s-a măritat în secret în urmă cu câteva zile, vor celebra căsătoria lor printr-o călătorie în spaţiu, informează thesun.co.uk.

Unchiul mirelui, antreprenorul miliardar Richard Branson, i-a oferit actriţei britanice, în vârstă de 37 de ani, un loc la bordul viitoarelor zboruri comerciale în spaţiu pe care le va efectua compania sa Virgin Galactic. În 2011, Kate Winslet a reuşit să o salveze pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia de pe insula Necker din Marea Caraibilor.

Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, lucrează cu jumătate de normă pentru compania Virgin Galactic.

Peste 530 de persoane şi-au cumpărat deja bilete - cu 200.000 de dolari fiecare - la bordul acestor curse spaţiale. Printre viitorii turişti spaţiali se numără actorul Russell Brand, actorul Ashton Kutcher, dar şi astrofizicianul Stephen Hawking, care a primit gratuit acest bilet din partea lui Richard Branson.

Călătoria va dura două ore şi va fi realizată la o altitudine de 100 de kilometri deasupra Pământului. Pasagerii vor cunoaşte senzaţia de imponderabilitate şi vor putea să vadă din spaţiu planeta noastră.

Ned Rocknroll a fost acela care a avut ideea acestui cadou de nuntă inedit, iar miliardarul Branson şi-a dat acordul.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, la New York, în cadrul unei ceremonii private la care a asistat un număr restrâns de persoane.

Potrivit unor surse, tinerii căsătoriţi urmează să petreacă Anul Nou alături de rude şi de prieteni pe aceeaşi insulă Necker din Marea Caraibilor.

Ned Rocknroll s-a despărţit în 2011 de soţia lui, Eliza, fiica în vârstă de 24 de ani a vicontelui Cowdray, cu care s-a căsătorit în 2009.

Kate Winslet a fost preferata criticilor în ultimii ani, primind, în 2009, Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes, fostul ei soţ.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului 2010, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi au crescut-o împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici