Kate Winslet, agasată de prietenia dintre soţul ei şi actriţa Rebecca Hall

Actriţa britanică Kate Winslet s-a despărţit de soţul ei, regizorul Sam Mendes, declarându-se agasată de relaţia strânsă de prietenie dintre acesta şi tânăra actriţă Rebecca Hall, potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, informează dailymail.co.uk.

39 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet, agasată de prietenia dintre soţul ei şi actriţa Rebecca Hall

Kate Winslet, agasată de prietenia dintre soţul ei şi actriţa Rebecca Hall (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei britanice, Rebecca Hall, în vârstă de 27 de ani, fiica directorului de teatru Peter Hall şi a cântăreţei de operă Maria Ewing, a fost "umărul pe care a plâns" Sam Mendes, după destrămarea căsniciei sale de şapte ani cu actriţa Kate Winslet.

Prietenii regizorului britanic în vârstă de 44 de ani susţin, însă, că Sam Mendes şi Rebecca Hall sunt doar prieteni buni, care au petrecut mult timp în ultimul an lucrând împreună la câteva spectacole de teatru puse în scenă la Londra şi la New York.

La rândul lor, prietenii actriţei Kate Winslet susţin că aceasta a fost deranjată de apropierea dintre soţul ei şi Rebecca Hall.

Kate Winslet şi Sam Mendes au anunţat, luni, că s-au despărţit, declarând însă că despărţirea lor a fost una pe cale "amiabilă". Kate Winslet, în vârstă de 34 de ani, se află în prezent în vacanţă în Mexic, împreună cu cei doi copii ai ei şi cu buna ei prietenă actriţa Emma Thompson.

Sam Mendes a ales să rămână în New York, unde are un cerc numeros de prieteni, printre care se numără şi Rebecca Hall.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici