Kate Winslet are o relaţie cu un top model

Actriţa Kate Winslet a început o relaţie cu top modelul Louis Dowler, încercând să treacă peste despărţirea de regizorul Sam Mendes, informează thesun.co.uk, care citează News of the World.

30 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet are o relaţie cu un top model

Kate Winslet are o relaţie cu un top model (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa l-a cunoscut pe Louis Dowler, în vârstă de 34 de ani, în urmă cu câteva luni, prin intermediul unor prieteni comuni şi au devenit inseparabili.

Louis Dowler a apărut în mai multe campanii pentru brandul Burberry, alături de celebra Kate Moss.

"Louis a petrecut mult timp alături de Kate şi recent au fost împreună la New York, unde el avea de filmat un spot publicitar. Au avut mai multe întâlniri şi se înţeleg bine. Sunt disperaţi să îşi ţină relaţia ascunsă şi până acum nu au ieşit în evidenţă", a declarat o sursă apropiată celor doi.

"Louis are simţul umorului şi este un tip adorabil", a mai spus sursa.

Kate Winslet a dus o viaţă discretă de la despărţirea ei de Mendes, în luna martie. La scurt timp după anunţul oficial, actriţa a plecat alături de copiii ei, Joe şi Mia, în Mexic.

Winslet şi Mendes s-au cunoscut prin intermediul bunei lor prietene comune actriţa Emma Thompson, în 2001, la puţin timp după divorţul lui Kate de Jim Threapleton. Kate Winslet şi Sam Mendes s-au căsătorit în 2003 şi au locuit în cea mai mare parte a timpului la New York şi în Marea Britanie.

Mendes şi Winslet au anunţat în luna martie că s-au despărţit. În urmă cu câteva săptămâni, pe Newser.com a apărut o informaţie potrivit căreia cei doi vor petrece împreună această vară, încercând "să reaprindă scânteia" dintre ei, într-una dintre reşedinţele din Marea Britanie ale cuplului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici