Kate Winslet îşi va pregăti dinainte discursul pentru gala premiilor BAFTA (Video)

Actriţa britanică Kate Winslet a declarat că îşi va pregăti dinainte un discurs pentru gala premiilor BAFTA, de luna viitoare, deoarece a fost extrem de surescitată în timpul alocuţiunilor de acceptare a Globurilor de Aur.

28 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet îşi va pregăti dinainte discursul pentru gala premiilor BAFTA (Video)

Kate Winslet îşi va pregăti dinainte discursul pentru gala premiilor BAFTA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Winslet, nominalizată de două ori la premiile Academiei de Film Britanice (BAFTA), a fost extrem de emoţionată în timpul discursurilor de acceptare a premiilor Globul de Aur, decernate pe 11 ianuarie, motiv pentru care a trebuit să îşi ceară scuze faţă de publicul prezent în sală.

"Ei bine, este clar că va trebui să îmi pregătesc un discurs, pentru că nu m-am aşteptat la ce s-a întâmplat la Globurile de Aur", a declarat Winslet, în vârstă de 33 de ani, cu ocazia premierii londoneze a filmului "Revolutionary Road".

"Se pare că anumite persoane nu au fost foarte amabile pe această temă, dar, din fericire, în acea perioadă eram în America şi cei de acolo mi-au spus doar cuvinte frumoase", a adăugat Winslet.

Winslet a primit două nominalizări BAFTA la categoria cea mai bună actriţă (rol principal şi rol secundar), pentru prestaţiile ei din filmele "Revolutionary Road" şi "The Reader". În 1995, ea a câştigat premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul ei din filmul "Raţiune şi simţire".

Premiile BAFTA reprezintă cele mai importante distincţii acordate anual de industria de film şi de televiziune din Marea Britanie. Gala premiilor BAFTA va avea loc pe 8 februarie, la Royal Opera House din Londra.

Kate Elizabeth Winslet este o actriţă britanică care, deşi a jucat multe personaje de-a lungul carierei, probabil este cel mai bine cunoscută pentru interpretarea rolului Juliet Hulme în "Heavenly Creatures" (1994), Rose DeWitt Bukater în filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, "Titanic" (1997), şi Clementine Kruczynski în "Strălucirea eternă a minţii neprihănite" (2004).

Winslet este câştigătoare a câte unui premiu BAFTA şi Grammy, a două Globuri de Aur şi de cinci ori a fost nominalizată la Oscar. La vârsta de 22 de ani, ea a doborât recordul ca fiind cea mai tânără persoană care a primit două nominalizări la Oscar, iar în prezent este cea mai tânără personă care a primit cinci nominalizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici