Kate Winslet s-a despărţit de iubitul ei, modelul Louis Dowler

Actriţa britanică Kate Winslet s-a despărţit de iubitul ei, modelul Louis Dowler, după o relaţie care a durat puţin peste patru luni, potrivit unor surse din anturajul artistei, informează femalefirst.co.uk.

41 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet s-a despărţit de iubitul ei, modelul Louis Dowler

Kate Winslet s-a despărţit de iubitul ei, modelul Louis Dowler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Winslet, care a anunţat în luna martie că s-a despărţit de soţul ei, regizorul Sam Mendes, după un mariaj care a durat şapte ani, a început în vara acestui an o relaţie cu modelul britanic Louis Dowler.

În ciuda faptului că "îi este foarte recunoscătoare" modelului Louis Dowler, în vârstă de 35 de ani, pentru faptul că a ajutat-o să treacă mai uşor peste destrămarea căsniciei cu Sam Mendes, actriţa Kate Winslet a decis să pună capăt relaţiei cu Louis Dowler pentru "a se concentra asupra carierei şi a copiilor".

Un prieten din anturajul actriţei a declarat pentru MailOnline: "Louis Dowler a fost exact acel element tonic de care Kate avea nevoie după dureroasa despărţire de Sam Mendes. Au petrecut o perioadă frumoasă împreună. În cele din urmă, însă, ei au realizat că relaţia lor nu funcţionează, iar Kate a simţit că avea nevoie să fie puţin timp singură. Îi e foarte recunoscătoare lui Louis pentru că a ajutat-o să îşi continue viaţa după destrămarea căsniciei ei. S-au simţit bine împreună, însă a simţit că relaţia lor s-a încheiat şi că îşi doreşte să se concentreze asupra carierei şi a copiilor ei".

Înainte de această despărţire, presa britanică a afirmat în câteva ocazii că actriţa Kate Winslet ar fi fost interesată de o eventuală căsătorie cu modelul britanic.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi o cresc împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu primul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Kate Winslet a fost preferata criticilor în sezonul trecut, primind Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Rolul care a făcut-o celebră pe Kate Winslet este cel din superproducţia "Titanic", în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, cu care a făcut din nou echipă în "Revolutionary Road".

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică. Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici