Kate Winslet şi Sam Mendes s-au împăcat

Actriţa Kate Winslet şi regizorul Sam Mendes, care au anunţat că s-au despărţit la începutul acestui an, au decis să ofere căsniciei lor o a doua şansă, urmând să stea împreună vara aceasta, informează popeater.com.

42 afișări
Imaginea articolului Kate Winslet şi Sam Mendes s-au împăcat

Kate Winslet şi Sam Mendes s-au împăcat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi o cresc împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu fostul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Winslet şi Mendes s-au cunoscut prin intermediul bunei lor prietene comune actriţa Emma Thompson, în 2001, la puţin timp după divorţul lui Kate de Jim Threapleton. Kate Winslet şi Sam Mendes s-au căsătorit în 2003 şi au locuit în cea mai mare parte a timpului la New York şi în Marea Britanie.

Deşi cei doi au anunţat în luna martie că s-au despărţit, potrivit unor informaţii postate pe Newser.com, ei vor petrece împreună această vară, încercând "să reaprindă scânteia" dintre ei, într-una dintre reşedinţele din Marea Britanie ale cuplului.

Sam Mendes este un regizor britanic cunoscut atât în domeniul cinematografiei, cât şi în cel al teatrului. Mendes a primit Oscarul pentru regie în 1999, pentru filmul său de debut, "American Beauty".

Kate Winslet a fost preferata criticilor în sezonul trecut, primind Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Rolul care a făcut-o celebră pe Kate Winslet este cel din superproducţia "Titanic", în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, cu care a făcut din nou echipă în "Revolutionary Road".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici