Kathlyn, fiica cea mare a cuplului Warren Beatty-Annette Bening, vrea să devină bărbat

Kathlyn, fiica cea mare a cuplului de actori Warren Beatty-Annette Bening, intenţionează să facă operaţie de schimbare de sex pentru a deveni bărbat, iar noul ei nume va fi Stephen, informează dailymail.co.uk.

763 afișări
Imaginea articolului Kathlyn, fiica cea mare a cuplului Warren Beatty-Annette Bening, vrea să devină bărbat

Kathlyn, fiica cea mare a cuplului Warren Beatty-Annette Bening (Foto), vrea să devină bărbat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kathlyn Beatty, în vârstă de 18 ani, a declarat că noul ei nume este Stephen Ira şi este decisă să facă operaţia de schimbare de sex.

Potrivit tabloidului american National Enquirer, Warren Beatty, în vârstă de 73 de ani, se simte "devastat" din cauza deciziei fiicei sale. Soţia sa, Annette Bening, în vârstă de 52 de ani, încearcă să îşi susţină fiica atât cât poate, deşi consideră că această situaţie este "sfâşietoare".

Potrivit National Enquirer, Kathlyn Beatty merge deja îmbrăcată în ţinute masculine la cursurile liceului pe care îl urmează.

"Warren Beatty nu este deloc în apele lui din cauza situaţiei în care se află fiica lui, Kathlyn. El şi Annette au încercat de-a lungul anilor să se împace cu ideea, atunci când fiica lor era mai tânără, însă ea pare decisă să meargă până la capăt cu operaţia de schimbare a sexului, aşa cum a făcut Chastity Bono (fiica lui Cher, n.r.)", a declarat o sursă.

Chastity Bono este fiica artiştilor Cher şi Sonny Bono. În perioada 2008 - 2010, Bono a urmat tratament hormonal pentru a deveni bărbat, a fost supusă unei operaţii de schimbare de sex, iar pe 7 mai 2010 şi-a schimbat oficial numele în Chaz.

Înainte de această intervenţie, Bono a declarat public că este lesbiană, şi-a informat părinţii despre identitatea ei sexuală, la vârsta de 18 ani, dar şi opinia publică, într-un interviu publicat în revista gay The Advocat, în 1995.

În volumul autobiografic "Family Outing" scris de Bono, se afirmă că mama ei, Cher, nu s-a simţit "deloc confortabil" la început, a devenit apoi "explozivă", dar în cele din urmă a acceptat decizia fiicei sale. Cher a devenit ulterior o renumită activistă pentru drepturile homosexualilor şi lesbienelor.

Warren Beatty şi Annette Bening s-au cunoscut la filmările pentru lungmetrajul "Bugsy", s-au căsătorit în 1992 şi au împreună patru copii: Kathlyn, în vârstă de 18 ani, Benjamin, în vârstă de 16 ani, Isabel, în vârstă de 13 ani, şi Ella, în vârstă de 10 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici