Katie Holmes a pozat topless în revista Glamour - FOTO

Actriţa americană Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, a pozat topless pentru ediţia din luna august a revistei Glamour, pentru care a acordat un interviu în care vorbeşte despre ce înseamnă pentru ea să fie mama unei fetiţe de 8 ani - Suri.

662 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes a pozat topless în revista Glamour - FOTO

Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katie Holmes apare pe coperta ediţiei din luna august a revistei Glamour.

De asemenea, actriţa a acordat un interviu în care vorbeşte despre "rolul" său de mamă, informează huffingtonpost.com. Katie Holmes are o fetiţă în vârstă de 8 ani, Suri, din căsnicia cu Tom Cruise.

"Să fii mamă este cel mai minunat cadou. Când am devenit mamă, viaţa mea s-a schimbat complet", a declarat Katie Holmes pentru designerul Zac Posen, care a intervievat-o. "Nu am ştiut cât de multă iubire aveam. Este copleşitor. În fiecare zi descopăr mai mult despre această fiinţă spectaculoasă a cărei mamă sunt", a mai spus actriţa.

În ceea ce priveşte întâlnirile romantice de după divorţ, Katie Holmes a spus că a fost destul de ocupată de la despărţirea de Tom Cruise, în 2012. Aceasta a divorţat de Tom Cruise, după şase ani de căsnicie.

"Sunt foarte concentrată pe maternitate şi muncă acum", a completat actriţa.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul de televiziune "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici