Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după vestea divorţului de Tom Cruise. Imaginile ce amintesc de o fotografie celebră cu Nicole Kidman - FOTO

Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după ce i-a intentat divorţ lui Tom Cruise, după cinci ani şi jumătate de mariaj. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2006.

19660 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes a zâmbit la prima apariţie publică după vestea divorţului de Tom Cruise. Imaginile ce amintesc de o fotografie celebră cu Nicole Kidman - FOTO

Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa a apărut pentru prima dată fără inelul cu diamant de 5 carate primit de la Tom Cruise cu ocazia logodnei celor doi, informează dailymail.co.uk.

Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a filmat ieri, în New York, un episod al serialului "Project Runway: All Stars", în care a apărut ca "guest star".

Zâmbetul său după ce despărţirea de Tom Cruise a fost făcută publică a amintit de imaginea celebră cu Nicole Kidman bucurându-se în 2001, după ce divorţul de starul din "Top Gun" fusese aranjat.

Vestea că Tom Cruise şi Katie Holmes îşi vor încheia mariajul a apărut vinerea trecută, ulterior aflându-se că cea care a intentat divorţ a fost actriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al actorului, Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, a fost "lăsat mască" de decizia lui Holmes de a divorţa şi este "foarte îndurerat": "Kate a intentat divorţul, iar Tom este foarte trist şi se concentrează asupra celor trei copii ai săi. Vă rog să le respectaţi viaţa privată", a transmis purtătorul de cuvânt al actorului într-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici