Katie Holmes şi-a petrecut weekendul cu Jamie Foxx

Katie Holmes, care a divorţat de Tom Cruise în iulie 2012, şi-a petrecut weekendul, la New York, împreună cu Jamie Foxx, deşi cei doi neagă faptul că ar avea o relaţie, din respect pentru fostul soţ al actriţei, bun prieten cu Jamie Foxx.

353 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes şi-a petrecut weekendul cu Jamie Foxx

Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi, care au alimentat speculaţiile că ar avea o relaţie în august 2013, după ce au fost văzuţi dansând la o petrecere din Hamptons, ar fi zburat din Los Angeles la New York împreună, dar au asistat separat la Gala Super Bowl de duminică, informează contactmusic.com.

"Katie a zburat cu un avion privat spre California, pentru a fi împreună cu Jamie, în casa acestuia, înainte de premiile Grammy (de pe 26 ianuarie, n.r.). Foxx a venit la premiile Grammy însoţit de fiica lui, Corinne, dar şi-a petrecut weekendul în care a avut loc Gala Super Bowl împreună, deşi au asistat separat la meci", a declarat o sursă pentru New York Post.

Cuplul, care neagă faptul că ar avea o relaţie, păstrează cea mai mare discreţie pentru a nu-l face să sufere pe Tom Cruise. Acesta a divorţat de Katie Holmes în iulie 2012, după şase ani de căsnicie, şi a jucat alături de Jamie Foxx în filmul "Colateral", din 2004.

Totodată, Katie Holmes, care are cu Tom Cruise o fiică, Suri, în vârstă de şapte ani, s-ar fi întâlnit cu Jamie Foxx, pentru a petrece o vacanţă în Miami, Florida, la începutul lunii ianuarie.

Un purtător de cuvânt al actriţei Katie Holmes a afirmat că aceasta a fost în California, luna trecută, pentru a se întâlni cu un regizor în vederea turnării unui nou film, şi a negat zvonurile referitoare la relaţia vedetei cu Jamie Foxx, care are două fiice din relaţiile anterioare, Corinne Bishop şi Annalise.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition". În 2012, Jamie Foxx a interpretat rolul lui Django, un sclav fugar ce devine vânător de recompense, în filmul "Django dezlănţuit", de Quentin Tarantino, care a primit un Oscar pentru scenariu (Tarantino), la gala premiilor Oscar din 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici