Katie Holmes va debuta ca regizoare cu un film inspirat din romanul "All we had" de Annie Weatherwax

Actriţa americană Katie Holmes va debuta ca regizoare şi va şi juca într-un film bazat pe romanul "All we had", al lui Annie Weatherwax, potrivit anunţului de joi al producătorilor.

92 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes va debuta ca regizoare cu un film inspirat din romanul "All we had" de Annie Weatherwax

Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, va juca rolul mamei din drama despre o femeie şi fiica sa trăind la limita sărăciei, care reuşesc să îşi găsească o casă într-un mic oraş din Statele Unite.

Jane Rosenthal, cofondatoare, alături de Robert DeNiro, a Festivalului de Film Tribeca din New York, va fi producătoarea peliculei, alături de Katie Holmes şi Berry Welsh, vicepreşedinte al companiei Tribeca Productions. Scenariul va fi scris de regizorul Josh Boone.

"Katie are o idee foarte clară legată de relaţia mamă-fiică, originală, dar lipsită de respect, din carte", a spus Rosenthal.

"All We Had," primul roman al lui Annie Weatherwax, spune povestea unei mame şi a fiicei sale adolescente care sunt date afară din casa în care locuiesc şi pornesc într-o călătorie pentru o viaţă mai bună, cu o maşină veche şi nesigură.

Katie Holmes, în vârstă de 35 de ani, a devenit cunoscută cu rolul din serialul de televiziune "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Actriţa a fost căsătorită cu Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, de care a divorţat după şase ani, în 2012. Cei doi au o fetiţă, Suri, în vârstă de opt ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici