Katie Holmes va fi noua imagine a brandului Miu Miu (Galerie Foto)

Actriţa Katie Holmes va fi noua imagine a brandului Miu Miu pentru anul 2009, succedându-i celebrei cântăreţe şi actriţe franceze Vanessa Paradis, informează allocine.fr.

38 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes va fi noua imagine a brandului Miu Miu (Galerie Foto)

Katie Holmes va fi noua imagine a brandului Miu Miu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Holmes, în vârstă de 29 de ani, va apărea în noile reclame din 2009 ale brandului Miu Miu, care au dat întotdeauna dovadă de multă originalitate.

GALERIE FOTO

Deşi Holmes este actriţă şi nu un top model profesionist, ea nu este străină de lumea modei, participând la numeroase prezentări de modă şi purtând în diferite ocazii articole de îmbrăcăminte create de ea însăşi.

Miu Miu este un brand de îmbrăcăminte şi accesorii de zi, cu preţuri mai accesibile, desprins din casa de modă Prada, inaugurat în 1992 şi condus de Miuccia Prada.

Brandul Miu Miu a devenit cunoscut pentru designul său clasic şi cizelat, folosirea unor materiale foarte fine şi pentru preţurile accesibile, comparativ cu preţurile articolelor de pret a porter create de casa Prada.

Precedentele imagini ale brandului Miu Miu au fost Vanessa Paradis, actriţa Kirsten Dunst, top modelul Laetitia Casta, actriţa Lindsay Lohan şi actriţa Zhou Xun.

Holmes şi-a câştigat celebritatea cu rolul din serialul "Cei mai frumoşi ani", însă după căsătoria cu starul hollywoodian Tom Cruise şi naşterea fiicei lor Suri, în vârstă de doi ani, cariera actriţei a intrat într-un con de umbră.

A revenit pe marile ecrane în 2008, cu comedia de acţiune "Bani gratis", în care joacă alături de Queen Latifah şi Diane Keaton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici