Katy Perry a devenit personaj într-un joc video

Cântăreaţa americană Katy Perry va fi "transformată" într-un personaj care va apărea într-un nou joc video, intitulat "The Sims 3 Showtime", ce va fi lansat în luna martie.

223 afișări
Imaginea articolului Katy Perry a devenit personaj într-un joc video

Katy Perry a devenit personaj într-un joc video

Fanii artistei americane vor putea să devină personajul Katy în acest joc de strategie, care simulează evenimente din viaţa reală a cântăreţei, şi să obţină o serie de bonusuri, al căror design este inspirat din cariera acesteia, informează femalefirst.co.uk.

Katy Perry va fi, totodată, imaginea noului joc şi va participa la numeroase evenimente incluse în campania de promovare a acestuia.

"Îmi place faptul că poţi să experimentezi poveşti diferite prin intermediul personajelor Sims - să le creezi cariere diferite şi să îi priveşti cum reuşesc să aibă succes. E foarte cool să vezi că scenele şi situaţiile din «The Sims 3 Showtime" sunt exact la fel ca evenimentele din turneul meu «California Dreams Tour» -, până şi videoclipurile mele sunt prezente! Întotdeauna m-am gândit la mine ca la un personaj animat, iar acum am devenit un personaj Sim!", a declarat artista americană.

Katy Perry va colabora cu specialiştii companiei The Sims Studio pentru a crea împreună accesoriile, articolele vestimentare, obiectele de mobilier din noul joc.

Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană în vârstă de 27 de ani, care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie. Perry este prima artistă care a avut cinci hituri în Billboard Hot 100 într-un singur an, în ultimul secol. Cel de-al doilea album de studio al său, "Teenage Dream", lansat în 2010, a debutat pe primul loc în Billboard 200 şi include o serie de hituri - "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework" etc. În decembrie 2011, Perry a fost aleasă de MTV artistul anului. Cântăreaţa, nominalizată de opt ori la premiile Grammy, a fost jurat în în emisiunile TV de talente "The X Factor" şi "American Idol".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici