Katy Perry îşi lansează o linie de make-up împreună cu brand-ul CoverGirl

Cântăreaţa Katy Perry, cunoscută pentru hit-ul "I Kissed A Girl", în care povesteşte cum "a pupat o fată", va lansa o linie de make-up, cu rujuri şi rimeluri, în luna iulie, alături de brandul de cosmetice CoverGirl.

440 afișări
Imaginea articolului Katy Perry îşi lansează o linie de make-up împreună cu brand-ul CoverGirl

Katy Perry îşi lansează o linie de make-up împreună cu brand-ul CoverGirl (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Katy Perry, care cântă hit-ul "I Kissed A Girl" ("Am pupat o fată", n.r.) ştie cât de importante sunt rujurile pentru fete, astfel încât, vedeta a decis, ca şi alte celebrităţi, să pătrundă în domeniul înfrumuseţării, lansându-şi o colecţie de machiaj în colaborare cu brandul CoverGirl (o companie care aparţine Procter & Gamble).

Colecţia, care se va numi "Katy Kat Collection", va fi lansată în iulie, potrivit contactmusic.com, şi va consta în 13 rujuri mate şi patru rimeluri, inclusiv primul rimel albastru electric al brandului.

Rujurile au denumiri "pisiceşti", inspirate de numele cântăreţei, precum "Crimson Cat" (Pisica Rubinie) "Purrsian Pink" ("to purr" – a toarce, n.r.) and "Kitty Purry' (Pisicuţa care Toarce).

Şi ambalajul va fi unul special, având capace albe pe care va fi scris "Katy Kat Matte", pe o parte, iar pe cealaltă, "Katy Perry [hearts] CoverGirl" (Katy Perry inimioară CoverGirl, n.r.). De asemenea, în conformitate cu tema, pe partea de jos a fiecărui tub va fi desenată o pereche de urechi albe, de pisică.

Vorbind publicaţiei Vogue despre noua colecţie de machiaj, Perry a declarat: "Am vrut să fac acest pas cu CoverGirl. Ştii, un ruj negru sau un rimel albastru este 'foarte Tumblr', le-am spus. Asta este ceea ce se întâmplă on-line, asta publică toată lumea este pe Instagram".

Cântăreaţa a anunţat că va purta una dintre nuanţele de rujuri, "Perry Panther" (Pantera Perry – o nuanţa de negru, n.r.) la Met Gala, un bal cu scop caritabil pentru Muzeul Metropolitan din New York, n.r.. "Va fi absolut uimitor pentru că e negru, e diferit", a spus artista despre ruj.

"Deja i-am spus prietenului meu că n-o să pot să-l pup în acea seară, decât dacă vrea să aibă şi el buze negre", a mai afirmat Katy Perry, râzând.

Colecţia de makeup va fi disponibilă în magazine din iulie, iar preţurile vor fi cuprinse între şapte şi nouă dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici