Katy Perry şi Russell Brand au ajuns la o înţelegere în privinţa divorţului

Cântăreaţa americană Katy Perry şi soţul ei, actorul britanic Russell Brand, au ajuns la o înţelegere în privinţa divorţului lor, care le permite să îşi împartă pe cale amiabilă bunurile şi proprietăţile pe care le deţin.

472 afișări
Imaginea articolului Katy Perry şi Russell Brand au ajuns la o înţelegere în privinţa divorţului

Katy Perry şi Russell Brand au ajuns la o înţelegere în privinţa divorţului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katy Perry şi Russell Brand au semnat "o înţelegere scrisă care reglementează toate problemele" divorţului lor, se afirmă într-un document depus, marţi, la Curtea Superioară din Los Angeles, informează people.com.

Cântăreaţa americană a semnat documentul cu "autograful" ei obişnuit - un mic desen stilizat care reprezintă un chip fericit inclus în numele ei de familie.

Întrucât cei doi artişti nu au copii, acordul se referă doar la împărţirea bunurilor şi proprietăţilor lor. Perry a cerut tribunalului să nu îi acorde pensie alimentară soţului ei.

Katy Perry, în vârstă de 27 de ani, a cerut în acelaşi document să i se permită să folosească din nou numele ei de naştere, Katheryn Elizabeth Hudson.

La rândul său, Russell Brand, în vârstă de 36 de ani, s-a declarat de acord cu termenii înţelegerii.

Brand, care s-a căsătorit cu artista americană în octombrie 2010 şi a depus actele de divorţ în decembrie 2011, nu va solicita pensie alimentară.

Potrivit unei surse, cei doi artişti nu au semnat un acord prenupţial. În acest caz, Russell Brand ar avea dreptul la jumătate din banii pe care cuplul i-a câştigat în timpul căsătoriei.

Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie. Perry este prima artistă care a avut cinci hituri în Billboard Hot 100 într-un singur an, în ultimul secol. Cel de-al doilea album de studio al său, "Teenage Dream", lansat în 2010, a debutat pe primul loc în Billboard 200 şi include o serie de hituri - "California Gurls", "Teenage Dream", "Firework" etc. În decembrie 2011, Perry a fost aleasă de MTV artistul anului. Cântăreaţa, nominalizată de opt ori la premiile Grammy, a fost jurat în în emisiunile TV de talente "The X Factor" şi "American Idol".

Russell Brand este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie. A jucat în filme precum "Înşelat de Sarah Marshall", "Adu-l urgent pe scenă", "Sunt un mic ticălos" şi "Arthur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici