Keanu Reeves, producător şi protagonist al unei noi comedii romantice

Actorul Keanu Reeves va fi producătorul şi protagonistul comediei romantice "Henry's Crime", regizată de Malcolm Venville, ale cărei filmări vor debuta în noiembrie, în oraşul american Buffalo, informează variety.com.

363 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, producător şi protagonist al unei noi comedii romantice

Keanu Reeves, producător şi protagonist al unei noi comedii romantice (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect cinematografic va fi primul produs de Company Films, casa de producţie a lui Keanu Reeves.

Filmul va fi finanţat din fonduri private, iar distribuţia nu a fost deocamdată anunţată.

Scenariul este scris de Sacha Gervasi, iar Keanu Reeves va interpreta rolul unui bărbat altruist care este acuzat pe nedrept de jefuirea unei bănci.

Printre cele mai recente roluri ale starului american se numără cel din filmul SF "Ziua în care Pământul se opri", dar şi cel din "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizat de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright Penn.

Keanu Reeves

Filmul "Henry's Crime" este prima comedie romantică în care joacă Keanu Reeves, după "Ceva, ceva tot o ieşi/ Something's Gotta Give", lansat în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici