Keanu Reeves revine în Matrix. Filmările se reiau în iulie

  • Keanu Reeves va juca din nou rolul lui Neo
  • Matrix 4 va fi lansat anul viitor
  • Filmările, oprite de pandemie, se reiau în iulie
1109 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves revine în Matrix. Filmările se reiau în iulie

Keanu Reeves

Cred că aştepţi cu sufletul la gură să vezi ce se întâmplă în viitorul Matrix, să afli cum şi de ce se întorc din morţi Neo şi Trinity şi ce mai pune la capăt jumătate din Wachowski Brothers.

Mai ai puţin de aşteptat, până anul viitor. Detalii prea multe nu s-au scurs despre scenariu, însă Keanu Reeves a explicat de ce a revenit în matrice.

„Lana Wachowski a scris un scenariu minunat şi o poveste extraordinară. E singura care ar fi putut face asta. E uimitor să lucrez din nou cu ea, e ceva special, iar povestea are multe lucruri de spus, din care putem învăţa cu toţii", a spus actorul. 

Rămâne de văzut cum o să se mişte acesta, pentru că în John Wick 3 a părut cam înţepenit.

Pe lângă Keanu Reeves, revine în film şi Carrie-Ann Moss în rolul Trinity, dar şi Jada Pinkett Smith, în rolul Niobe. Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra şi Yahya Abdul-Mateen II se alătură distribuţiei.

Carrie-Ann Moss spune că nu credea că va exista o continuare a seriei Matrix, iar despre scenariu a avut doar cuvinte de laudă.

După Matrix Revolutions, mulţi credeau că s-a tras linie, mai ales că recenziile au fost negative, iar încasările nu s-au ridicat la nivelul primelor două filme. Unii au spus că Lana Wachowski n-ar mai avea nimic de spus pe subiectul ăsta. Şi cu toate astea, iată, premiera Matrix 4 e programată pentru 21 mai 2021.

Până la urmă, există încă mulţi oameni care cred că locuim într-o realitate virtuală.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici