Keira Knightley, în rolul soţiei lui Francis Scott Fitzgerald

Actriţa Keira Knightley ar putea interpreta rolul Zeldei Sayre, soţia lui Francis Scott Fitzgerald, în filmul "Cei frumoşi şi blestemaţi", adaptare a romanului cu acelaşi titlu al celebrului scriitor american, pe care o va regiza Nick Cassavetes, potrivit BBC.

329 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley, în rolul soţiei lui Francis Scott Fitzgerald

Keira Knightley, în rolul soţiei lui Francis Scott Fitzgerald (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, starul filmelor "Mândrie şi Prejudecată" şi "Ispăşire/ Atonement", tânăra actriţă Keira Knightley ar urma să o interpreteze pe frumoasa Zelda Sayre, care a devenit soţia lui Francis Scott Fitzgerald pe când acesta aspira să devină scriitor.

Povestea lor de "copii teribili" ai Americii şi Parisului, în tumultuoşii ani '20, relaţia turbulentă şi degradarea vieţii de cuplu, ca şi a fiecăruia dintre soţi în parte au fost ilustrate de Fitzgerald în cel de-al doilea roman al său, "Cei frumoşi şi blestemaţi", ca şi în "Marele Gatsby", dar şi de Zelda, în singura sa carte, "Save Me the Waltz".

Filmul "Cei frumoşi şi blestemaţi" va fi regizat de Nick Cassavetes, realizatorul peliculei de succes "The Notebook" (2004).

Filmările vor începe, cel mai probabil, în aprilie 2009.

Povestea celor două celebrităţi, Zelda şi Francis Scott Fitzgerald, a mai fost prezentată de scriitorul francez Gilles Leroy, care a câştigat prestigiosul premiu Goncourt în 2007, cu romanul "Alabama Song", dar şi într-un musical jucat în West End, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici