Keira Knightley, într-un remake al musicalului "My Fair Lady"

Actriţa britanică Keira Knightley se pregăteşte să joace rolul principal într-un remake al clasicului musical "My Fair Lady", despre o florăreasă incultă din suburbiile Londrei care este transformată într-o doamnă rafinată de un profesor, informează variety.com.

19 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley, într-un remake al musicalului "My Fair Lady"

Keira Knightley, într-un remake al musicalului "My Fair Lady"

Conform sursei citate, Duncan Kenworthy ("Pur şi simplu dragoste", "Notting Hill") va produce, alături de Cameron Mackintosh, lungmetrajul pentru studioul CBS Films, care deţine drepturile asupra acestui musical marca Lerner & Loewe.

Deşi este catalogat drept o actualizare a celebrei poveşti de dragoste, filmul va utiliza coloana sonoră şi decorurile producţiei din 1912.

Acolo unde este posibil, producătorii vor să filmeze în locaţiile originale din Londra - Covent Garden, Drury Lane, Tottenham Court Road, Wimpole Street şi cursele de la Ascot.

Producătorii vor să adauge complexitate filmului, incluzând în adaptarea după cartea lui Alan Jay Lerner elemente din piesa de teatru a lui George Bernard Show, "Pygmalion". Scopul este de a dramatiza stările Elizei Doolittle în timpul metamorfozei acesteia sub bagheta profesorului Henry Higgins.

Mackintosh este producătorul mai multor spectacole de succes puse în scenă pe Broadway şi West End, printre care se numără "Cats", "Mizerabilii" şi "Fantoma de la Operă".

Mackintosh a mai produs două remake-uri ale piesei "My Fair Lady", prima în 1979, regizată de Lerner, şi a doua în 2001, pusă în scenă la Londra şi care în prezent este în turneu în Statele Unite.

"My Fair Lady", cu textul şi versurile semnate de Lerner, şi muzica semnată de Frederick Loewe, a fost pentru prima dată pusă în scenă în 1956, cu Julie Andrews şi Rex Harrison. Audrey Hepburn şi Harrison au apărut apoi în varianta pentru marile ecrane, regizată de George Cukor, premiată cu un Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici