Keira Knightley s-a logodit cu iubitul ei, James Righton, membru al trupei Klaxons

Actriţa Keira Knightley s-a logodit cu iubitul ei, James Righton, clăparul trupei britanice de indie rock Klaxons, cei doi locuind împreună la Londra de la începutul acestui an.

348 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley s-a logodit cu iubitul ei, James Righton, membru al trupei Klaxons

Keira Knightley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Logodna a fost confirmată de reprezentanta actriţei britanice, citată de cotidianul The Sun, însă nu s-a anunţat deocamdată când va avea loc nunta.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut şi s-au mutat împreună la Londra în februarie, informează contactmusic.com. Înainte să-l cunoască pe Righton, Keira Knightley a avut o relaţie de cinci ani cu actorul Rupert Friend, pe care l-a cunoscut în 2005, când au jucat împreună în "Mândrie şi prejudecată", interpretând personajele Elizabeth Bennet şi Wickham.

Trupa Klaxons a câştigat premiul Mercury pentru albumul de debut, "Myths of the Near Future", din 2007, însă a durat mai mult de trei ani ca trupa să lanseze un nou material - "Surfing the Void" (2010). Formaţia a anunţat în ianuarie anul acesta că va începe să lucreze pentru cel de-al treilea album.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde "a împărţit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre", continuat cu alte trei filme, cu un mare succes de casă. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel. În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar. Printre filmele ei mai recente se numără "Să nu mă părăseşti/ Never Let Me Go" (2010), "The Beautiful and the Damned" (2011) şi "Metodă periculoasă/ A Dangerous Method" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici