Keith Richards vrea să primească scuze de la două publicaţii suedeze

Keith Richards, chitaristul trupei de rock britanice Rolling Stones, vrea ca două publicaţii suedeze să îi ceară scuze pentru că i-au criticat în mod nefondat prezenţa artistică la un concert care a avut loc în Suedia la începutul lunii, transmite AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Keith Richards vrea să primească scuze de la două publicaţii suedeze

Keith Richards vrea să primească scuze de la două publicaţii suedeze

"Scrieţi adevărul. A fost un spectacol bun", a declarat Richards într-un comunicat emis la adresa a două tabloide suedeze, Expressen şi Aftonbladet, potrivit cotidianului Dagnes Nyheter, care a publicat extrase din acest text.

"Este o premieră. Niciodată nu am mai ripostat la adresa unei critici defavorabile", a adăugat chitaristul în vârstă de 63 de ani.

Expressen şi Aftonbladet nu au avut cuvinte de laudă la adresa concertului pe care veteranii de la Rolling Stones l-au susţinut la Göteborg, pe 3 august. Expressen chiar a scris că Richards a urcat pe scenă extrem de beat.

"De data aceasta (...) trebuie să iau apărarea publicului nostru extraordinar de la Göteborg şi fanilor noştri din Suedia (...) şi să vă spun că ne datoraţi scuze", a adăugat muzicianul.

Expressen a acordat note tuturor membrilor grupului, notându-l pe solistul Mick Jagger cu 4 stele şi pe Richards cu o cruce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici