Kelis şi Nas au divorţat

Cântăreaţa Kelis şi rapperul Nas au divorţat oficial, la peste un an de la depunerea actelor în instanţă, informează contactmusic.com.

32 afișări
Imaginea articolului Kelis şi Nas au divorţat

Kelis şi Nas au divorţat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi muzicieni, care s-au căsătorit în 2005, după o relaţie de doi ani, au anunţat că se despart în aprilie 2009, deşi Kelis era însărcinată în acea perioadă.

Potrivit documentelor oficiale prezentate, vineri, la Tribunalul Superior din Los Angeles, Nas va trebui să plătească o pensie alimentară de 10.000 de dolari pe lună, însă rapperul susţine că nu îşi permite această sumă.

Kelis, care a citat diferenţe ireconciliabile ca principal motiv al divorţului, l-a dat în judecată pe Nas, în februarie, susţinând că acesta nu a contribuit cu nicio sumă la creşterea fiului lor Knight în vârstă de 10 luni, acuzaţia fiind negată de rapperul american.

Deşi motivul exact al divorţului dintre cei doi muzicieni nu este cunoscut, Kelis, în vârstă de 29 de ani, a postat recent pe Twitter un mesaj virulent la adresa tuturor bărbaţilor infideli, interpretat de presa americană drept o aluzie la o presupusă infidelitate comisă de Nas.

Kelis Rogers este o cântăreaţă şi compozitoare americană de R&B, devenită celebră graţie hitului "Milkshake" de pe cel de-al treilea ei album de studio, intitulat "Tasty", lansat pe piaţă în 2003. Kelis are în palmares un Brit Awards, două nominalizări la premiile Grammy şi a vândut de-a lungul carierei peste trei milioane de albume pe plan mondial.

Nasir bin Olu Dara Jones, cunoscut sub numele de Nas, este un rapper şi actor american. Fiu al unui muzician de jazz, Nas s-a retras de la şcoală pe când era adolescent, însă albumul său de debut, "Illmatic", lansat în 1994 de Columbia Records, a fost primit cu entuziasm de critica de specialitate şi a devenit ulterior un clasic al genului rap. Între 2001 şi 2005, Nas a fost implicat într-o dispută intens mediatizată cu rapperul Jay-Z, cei doi rapperi criticându-se reciproc în versurile pieselor lor. Nas şi Jay-Z au pus capăt acestei dispute printr-un duet susţinut în cadrul unui concert organizat de câteva posturi de radio hip-hop din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici