Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood

Kelly Osbourne vorbeşte într-un interviu acordat ProTV Magazin despre emisiunea "Fashion Police", în care le dă sfaturi vestimentare vedetelor, dar şi despre tatăl său şi despre prietenele sale, între care se numără Kim Kardashian.

250 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood

Kelly Osbourne dă sfaturi vedetelor de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kelly Osbourne spune că are şi ea zile în care trebuie să iasă din casă, dar în care nu vrea să se aranjeze. "Îmi pun pijamaua pe mine, apoi haina pentru a acoperi pijamaua, o pereche de ochelari de soare supradimensionaţi pentru a-mi acoperi faţa, poate folosesc şi puţin ruj sau luciu de buze şi o pereche de pantofi. E cel mai bun truc folosit vreodată, credeţi-mă!", spune ea.

Kelly Osbourne le dă şi un sfat celor care vor să fie stilaţi: "Îmbracă-te pentru tine. Am învăţat asta de la mama mea. Pentru că sunt atât de multe tinere care se îmbracă pentru bărbaţi şi gândesc - «dacă voi purta asta voi arăta bine şi o să mă placă». Şi nu aşa ar trebui să te îmbraci! Trebuie să te îmbraci şi să spui - «o să mă simt bine cu asta pe mine». Este vorba de tine, de nimeni altcineva. Nu contează ce pui pe tine atât timp cât te face să te simţi bine".

Totodată, Kelly Osbourne spune că nu există "cel mai prost îmbrăcată vedetă". "Fiecare are momente proaste. Este greu să spui... Nu este vorba ce porţi şi cum porţi de fapt. Chiar dacă îmi place sau nu, dacă eşti sigur de ceea ce porţi şi arăţi că îţi place, cine sunt eu să spun că eşti prost îmbrăcat?! Rihanna şi Gwen Stefani mi se par incredibile. Sunt foarte şic. Şi atunci când ies pe stradă au un stil aparte. Nu se prefac, aşa sunt ele, ăsta este stilul lor. Nu încearcă să fie altcineva, cum se fabrică acum mai nou în industria muzicală. De exemplu, numele tatălui meu Ozzy, nu el şi l-a ales, i s-a dat acest nume. Nu ca în ziua de azi, când celebrităţile îşi dau singure nume şi vor să fie ceva ce nu sunt", mai spune Kelly Osbourne.

Citeşte continuarea materialului pe ProTv Magazin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici