Kelly Osbourne este noua imagine a creaţiilor vestimentare semnate de Madonna

Kelly Osbourne a devenit noua imagine a liniei vestimentare "Material Girl", creată de Madonna împreună cu fiica sa în vârstă de 14 ani, Lourdes "Lola" Leon, potrivit stylelist.com.

130 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne este noua imagine a creaţiilor vestimentare semnate de Madonna

Kelly Osbourne este noua imagine a creaţiilor vestimentare semnate de Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kelly Osbourne, care este designer, cântăreaţă şi vedetă TV, a fost lăudată de Madonna pentru stilul său. "Kelly este o adevărată Material Girl. (...) Are stilul pe care eu şi Lola îl iubim", a declarat Madonna.

"Regina muzicii pop" şi fiica ei au ales-o pe Kelly Osbourne, în vârstă de 26 de ani, să fie protagonista campaniei de promovare a colecţiei lor pentru primăvara anului 2011, după ce au renunţat la serviciile vedetei din "Gossip Girl", Taylor Momsen, care a fost iniţial imaginea liniei vestimentare "Material Girl". Momsem, în vârstă de 17 ani, a fost "expediată" după ce a descris hainele la care făcea reclamă drept similare ca stil cu cele purtate de "o prostituată de lux".

Prin urmare, Kelly Osbourne a avut de semnat un contract foarte strict prin care era obligată să fie atentă la tot ce spune, dat fiind că "Material Girl" este destinată adolescentelor, a dezvăluit o sursă pentru dailymail.co.uk

Pe de altă parte, şi Osbourne a lăudat stilul Madonnei din anii '80, mărturisind că o inspiră, dar şi felul în care se îmbracă Lola. Adolescenta, în vârstă de 14 ani, admiră la rândul ei stilul eclectic al fiicei lui Ozzy Osbourne.

Totodată, Kelly Osbourne a lăudat-o pe Madonna pentru calităţile sale de părinte, insistând că are o fată foarte bine crescută în comparaţie cu alţi copii de celebrităţi. "Cred că (Lourdes, n.r.) este cel mai dulce copil. Este cea mai manierată, bine crescută, dulce, iubitoare şi normală fată pe care am întâlnit-o în situaţia sa. Nu sunt mulţi copii din industrie (de divertisment, n.r.) sau ale căror familii sunt în industrie care să nu fie afectaţi de asta", a declarat Kelly pentru Acces Hollywood.

"Madonna este unul dintre idolii mei şi de aceea primul meu cântec a fost un cover după «Papa Don't Preach». Acum s-a închis cercul, lucrez cu ea şi fiica ei", a mai spus ea.

Colecţia "Material Girl", care poartă, totodată, numele unei piese de pe albumul "Like A Virgin" al Madonnei, a fost concepută şi desenată de renumita cântăreaţă americană şi de fiica ei, Lourdes, în colaborare cu o companie de textile, Iconix Brand Group. Macy's, unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Statele Unite ale Americii, distribuie, începând din august 2010, în cele peste 200 de spaţii ale sale, dar şi pe site-ul său oficial, pantaloni, tricouri, ghiozdane şi alte accesorii ale acestei colecţii numite "Material Girl", una dintre poreclele cântăreţei în anii '80. Aceasta este considerată drept "o colecţie a începutului unui nou an şcolar".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. În august anul trecut, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Pe lângă copiii ei naturali - Lourdes, în vârstă de 14 ani, şi Rocco, de 10 ani -, Madonna are doi copii adoptaţi din Malawi, David şi Mercy, ambii în vârstă de cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici