Kelly Rowland, membră a fostului grup Destiny's Child, este însărcinată

Cântăreaţa Kelly Rowland, membră a fostului grup Destiny's Child, a confirmat marţi că este însărcinată cu primul său copil, informează contactmusic.com.

190 afișări
Imaginea articolului Kelly Rowland, membră a fostului grup Destiny's Child, este însărcinată

Kelly Rowland, membră a fostului grup Destiny's Child, este însărcinată (Imagine: Hepta)

Kelly Rowland a postat pe platforma Instagram o fotografie în care apar două perechi de pantofi sport Air Jordan, una pentru adulţi şi alta pentru bebeluşi. "O să fiu iute de picior ca tatăl meu" - este mesajul pe care cântăreaţa l-a publicat alături de fotografia respectivă.

Kelly Rowland, în vârstă de 33 de ani, a început o relaţie cu Tim Witherspoon, managerul ei, în 2011. Cei doi şi-au anunţat logodna în decembrie 2013.

Kelly Rowland şi Tim Withersp s-au căsătorit în mai 2014, în Costa Rica, iar la nuntă a participat şi Beyonce, fostă membră a trupei Destiny's Child, care a fost şi domnişoară de onoare, alături de sora ei, Solange Knowles.

Kelly Rowland, foarte discretă în discuţiile sale cu presa despre viaţa ei privată, a fost logodită în trecut cu jucătorul de fotbal american Roy Williams, de care s-a despărţit în ianuarie 2005.

Grupul Destiny's Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a început să devină cunoscut. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny's Child în trio.

Trupa şi-a anunţat despărţirea în 2002, reunindu-se doi ani mai târziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici