Kevin Costner ar putea veni la Arad în calitate de muzician

Kevin Costner ar putea participa la Festivalul Internaţional de Film de la Arad Ro-IFF (26 septembrie - 4 octombrie), unde va susţine un concert alături de trupa sa, Modern West, anunţă reprezentanţi ai Casei de Cultură a Municipiului Arad.

22 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner ar putea veni la Arad în calitate de muzician

Kevin Costner ar putea veni la Arad în calitate de muzician (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kevin Costner ar putea veni la Arad în calitate de muzician (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestora, Costner ar susţine un concert alături de trupa sa în seara zilei de 3 octombrie, la Ştrandul Neptun. Cornelia Paloş, preşedintele festivalului, a declarat pentru MEDIAFAX că, pentru moment, nu poate confirma prezenţa starului american la eveniment.

Kevin Costner este un actor cu un palmares bogat. Printre filmele care i-au adus succe se numără "Dansând cu lupii", din 1990. Pentru această peliculă, Kevin Costner a lucrat atât ca actor, cât şi ca regizor şi producător.

Alte producţii în care s-a remarcat sunt "The Bodyguard" (1992)", "O lume perfectă" (1993), "Campionul" (1996) şi "Poştaşul/ The Postman" (1997).

În ultima perioadă, Kevin Costner şi-a îndeplinit visul de a cânta, alături de trupa de country rock Modern West. Actorul a mărturisit chiar că are acest vis de mai bine de 20 de ani. Modern West a lansat primul album, "Untold Truths", în noiembrie anul trecut. "Adevărata mea personalitate se dezvăluie doar atunci când sunt pe scenă cu colegii de trupă şi facem muzică", a declarat Costner.

De altfel, el nu ar fi singura personalitate din cinematografie care vine la Arad în calitate de muzician.

Emir Kusturica şi No Smoking Orchestra vor susţine, pe 26 septembrie, un concert la Sala Polivalentă din Arad, în seara de deschidere a Festivalului Internaţional de Film din România (Ro-IFF).

Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (BIFF), care se va muta, de anul acesta, la Arad şi se va desfăşura sub titulatura Festivalul Internaţional de Film din România (Ro-IFF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici