Kevin Costner: Prinţesa Diana ar fi vrut să primească un rol în continuarea filmului "Bodyguard"

Actorul american Kevin Costner a dezvăluit într-un interviu recent că prinţesa Diana si-ar fi dorit să primească un rol într-o continuare a filmului "Bodyguard" din 1992.

361 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner: Prinţesa Diana ar fi vrut să primească un rol în continuarea filmului "Bodyguard"

Prinţesa Diana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţesa Diana i-a cerut actorului Kevin Costner să o ajute să se lanseze în cinematografie, aşa cum a ajutat-o pe Whitney Houston - care a interpretat rolul iubitei personajului jucat de Costner în filmul original din 1992.

"Am discutat cu prinţesa Diana despre posibilitatea de a juca împreună în «Bodyguard 2». I-am spus că o voi ajuta aşa cum am ajutat-o şi pe Whitney", a spus Kevin Costner, citat de contactmusic.com.

În calitatea sa de producător şi de actor principal în filmul original, actorul american i-a promis prinţesei Diana că va crea un rol special pentru ea în continuarea filmului "Bodyguard".

"Voia ca eu să creez un rol pentru ea. I-am spus că voi crea un rol pentru ea dacă este cu adevărat interesată de acest proiect. Mi-a spus că este interesată", a declarat Costner în emisiunea de televiziune "Anderson" prezentată de realizatorul TV Anderson Cooper.

Din nefericire însă, prinţesa Diana nu a mai apucat să citească copia scenariului pentru acest film, care a ajuns pe biroul actorului american pe 31 august 1997, chiar în ziua în care prinţesa de Wales a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, la vârsta de 36 de ani.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din western-ul epic "Dansând cu lupii", care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997). De la sfârşitul anilor '90, Kevin Costner a jucat în roluri mai degrabă modeste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici