Kevin Costner va filma în România pentru o miniserie TV

Actorul Kevin Costner se întoarce în România pentru a participa la filmările pentru o miniserie TV, care vor avea loc în Bucureşti, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea.

326 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner va filma în România pentru o miniserie TV

Kevin Costner va filma în România pentru o miniserie TV (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Presa de specialitate internaţională anunţa săptămâna trecută că actorul Kevin Costner va juca în miniseria TV "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de postul History Channel. Seria TV va descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy, în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite.

Bogdan Moncea a mai declarat pentru MEDIAFAX că filmările pentru această miniserie TV vor dura 13 săptămâni şi se vor desfăşura în proporţie de 90% în studiourile Castel Film.

Totodată, până în prezent, singura vedetă confirmată din distribuţia acestei miniserii TV este Kevin Costner.

De asemenea, în prezent se face un casting pentru mai multe roluri secundare care vor fi interpretate de actori români.

TV Guide Magazine anunţa săptămâna trecută că miniseria TV va descrie ostilităţile dintre clanul Hatfield, din Virginia de Vest, şi clanul McCoy, din Kentucky, despărţiţi de Tug River, în primii ani de după războiul de secesiune.

Kevin Costner va fi şi unul dintre producătorii acestui proiect de televiziune, în care este posibil să mai joace actorii Bill Paxton şi Robert Duvall.

Potrivit imdb.com, serialul TV va fi regizat de Kevin Reynolds, cu care Kevin Costner a mai colaborat la superproducţiile "Waterworld - Lumea apelor" (1995), pentru care cineastul a fost nominalizat la Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, şi "Robin Hood, prinţul hoţilor" (1991).

Aceasta nu este pentru prima dată când Kevin Costner vine în România. În octombrie 2009, actorul a susţinut un concert alături de trupa sa, Modern West, în timpul Festivalului de film Ro-IFF de la Arad.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987).

Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din western-ul epic "Dansând cu lupii", care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997). De la sfârşitul anilor '90, Kevin Costner a jucat în roluri mai degrabă modeste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici