Kevin Costner va oferi un interviu, în exclusivitate în România, pentru Pro Cinema

Actorul Kevin Costner, recompensat cu două premii Oscar, va acorda un interviu, în exclusivitate în România, pentru Pro Cinema, care va fi difuzat duminică, 4 octombrie, de la ora 20.00, informează televiziunea.

55 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner va oferi un interviu, în exclusivitate în România, pentru Pro Cinema

Kevin Costner va oferi un interviu, în exclusivitate în România, pentru Pro Cinema (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflat la prima sa vizită în România, Kevin Costner va participa la Festivalul de Film din România (Ro-IFF), care are loc în perioada 26 septembrie - 4 octombrie la Arad, unde va susţine un concert alături de trupa sa, Modern West. Pro Cinema va fi prezent la eveniment în calitate de partener media, iar Kevin Costner va oferi un interviu în exclusivitate pentru telespectatorii postului, care va fi difuzat pe 4 octombrie, de la ora 20.00.

De altfel, ziua de 4 octombrie, la Pro Cinema, îi va fi dedicată lui Kevin Costner.

După interviu, telespectatorii vor putea urmări la Pro Cinema unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui Kevin Costner, "Bodyguard", unde o are ca parteneră pe Whitney Houston. Producţia a avut două cântece de pe coloana sonoră nominalizate la premiul Oscar, "Run to You" şi "I Have Nothing", interpretate de Whitney Houston.

Un adevărat succes la publicul din întreaga lume, filmul a reuşit să obţină încasări de peste 410 milioane de dolari, iar coloana sonoră a devenit în scurt timp cel mai bine vândut album de gen din toate timpurile. Albumul a primit discul de diamant în Statele Unite, pentru vânzări de peste 10 milioane de exemplare. Totodată, peste 42 de milioane de exemplare ale acestui album au fost vândute în lumea întreagă, stabilind un nou record în industria muzicală.

De la ora 23.00, Kevin Costner schimbă registrul şi din protector devine ţintă, în "Răzbunarea", film în care joacă alături de Anthony Quinn şi Madeleine Stowe. Kevin Costner a câştigat două premii Oscar, cu "Dansând cu lupii", la categoriile "cel mai bun film" şi "cea mai bună regie", iar producţia i-a adus şi o nominalizare pentru "cel mai bun actor într-un rol principal".

Din palmaresul lui Costner mai fac parte un premiu Ursul de Argint, la Festivalul de Film de la Berlin, un Glob de Aur, din nu mai puţin de patru nominalizări, trei premii People's Choice şi opt nominalizări la MTV Movie Awards.

Kevin Costner va veni la Arad cu avionul său particular, pe 2 octombrie, urmând să participe la gala Ro-IFF, în ziua următoare, şi să primească un premiu de excelenţă din partea festivalului. În seara zilei de 3 octombrie, Kevin Costner va cânta cu trupa sa pe Ştrandul Neptun din Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici