Kevin Federline, fostul soţ al lui Britney Spears, ar putea participa la un reality show

Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, a sugerat în timpul unui interviu că, în viitorul apropiat, ar putea participa la o emisiune de televiziune de tip reality show, informează accesshollywood.com.

91 afișări
Imaginea articolului Kevin Federline, fostul soţ al lui Britney Spears, ar putea participa la un reality show

Kevin Federline, fostul soţ al lui Britney Spears, ar putea participa la un reality show (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Speculaţiile sunt doar speculaţii. Însă atunci când va sosi momentul să fac publică această informaţie, voi anunţa pe toată lumea", a declarat Kevin Federline pentru E! News.

O sursă declarase anterior pentru E! News că fostul soţ al lui Britney Spears se pregăteşte să apară într-un reality show pe postul de televiziune VH1, alături de actuala lui iubită, Victoria Prince, şi de cei doi fii pe care îi are cu cântăreaţa - Sean Preston şi Jayden James.

Întrebat dacă noua emisiune se va concentra, cel puţin parţial, pe exerciţiile pe care le face pentru a reveni la o formă fizică mai bună, Kevin Federline, fost dansator, a declarat: "Ar fi, probabil, destul de interesant, nu-i aşa?".

Kevin Federline a sugerat faptul că, dacă acest proiect de televiziune va deveni realitate, oamenii vor putea să îl cunoască mai bine.

"Oamenii cred ceea ce li se spune... Cred că o astfel de emisiune ar fi relevantă. Dacă se va concretiza, vă voi anunţa. Atât timp cât eu ştiu cine sunt şi copiii mei ştiu cine este tatăl lor şi îl iubesc pe tatăl lor, la sfârşitul zilei, nimic altceva nu mai contează", a adăugat Kevin Federline.

Fostul dansator profesionist a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu mama celor doi fii ai săi, cântăreaţa Britney Spears: "Avem o relaţie destul de cordială, slavă Domnului. Am avut momentele noastre dificile, în trecut, dar acum totul este bine".

Presa britanică a scris, la sfârşitul lunii mai, că, pentru a face faţă cu succes sarcinilor de mamă şi de artistă, Britney Spears a apelat la serviciile fostului ei soţ, Kevin Federline, care a acceptat să aibă grijă de cei doi fii ai lor. Celebra cântăreaţă americană l-ar fi plătit pe Kevin Federline pentru aceste servicii cu suma de 5.000 de dolari pe săptămână, potrivit presei britanice.

În prezent, Britney Spears se află în turneu în America de Nord, pentru a-şi promova cel mai recent album, "Circus".

Precedentul turneu susţinut de Spears a avut loc în 2004, ulterior presa internaţională concentrându-se mai degrabă asupra problemelor din viaţa personală a lui Britney decât asupra carierei ei. Vedeta s-a căsătorit, a divorţat, a născut doi copii şi a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică după o serie de căderi nervoase.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici