Kevin Spacey lansează o şcoală de teatru în Orientul Mijlociu

Actorul Kevin Spacey va lansa o academie de teatru în Orientul Mijlociu, pentru a-i ajuta pe artiştii din regiune, informează contactmusic.com.

23 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey lansează o şcoală de teatru în Orientul Mijlociu

Kevin Spacey lansează o şcoală de teatru în Orientul Mijlociu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kevin Spacey şi-a anunţat planurile de a lansa academia de teatru în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în Dubai, duminică. El a precizat că acest proiect va oferi ateliere şi cursuri privind toate domeniile artelor spectacolului teatral.

Spacey, care este director artistic al Old Vic Theater din Londra, speră ca acest proiect să ofere studenţilor oportunitatea de a călători şi de a învăţa de la teatrele de pe Broadway sau din alte locuri celebre.

Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din "Suspecţi de serviciu" (1995) şi "American Beauty" (1999), putând fi văzut recent pe afişele lungmetrajului "21: Şansa vieţii lui", consacrat universului jocurilor de noroc din Las Vegas. Recent, renumitul actor american a apărut şi în "Shrink", un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici