Kevin Spacey reacţionează după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea sexuală a unui tânăr | VIDEO

Actorul american Kevin Spacey a reacţionat luni după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea sexuală a unui adolescent într-un bar din Massachusetts, postând pe social media un videoclip în care pare a nega acuzaţiile, potrivit BBC.

2806 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey reacţionează după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea sexuală a unui tânăr | VIDEO

Kevin Spacey reacţionează după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuirea sexuală a unui tânăr

Kevin Spacey a postat pe reţele de socializare un filmuleţ în care interpretează personajul Frank Underwood, din serialul "House of Cards", face aluzie la scandalul sexual în care este implicat.

Filmuleţeul este intitulat "Let me be Frank", un joc de cuvinte legat de numele personajului Frank Underwood, şi reprezintă prima ieşire în public a vedetei americane de la primele acuzaţii de hărţuire sexuală care îi sunt aduse.

"Voi nu aţi crede ce e mai rău fără a avea dovezi, nu-i aşa? Nu v-aţi grăbi să judecaţi fără a avea fapte, nu? Aţi făcut-o? Nu, nu. Voi sunteţi mai deştepţi de atât", subliniază actorul.

"Categoric nu voi plăti preţul pentru lucruri pe care nu le-am făcut", mai spune el.

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea corporală a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta este prima sa inculpare de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi.

Incidentul ar fi avut loc în 2016, într-un restaurant din Nantucket, potrivit site-ului Associated Press.

Spacey, în vârstă de 59 de ani, este programat la o primă audiere pe 7 ianuarie 2019, la o instanţă din Nantucket, unde trebuie să răspundă acuzaţiilor de vătămare corporală şi agresare sexuală, a anunţat procurorul districtului Cape and Islands Michael O’Keefe, într-un comunicat emis luni.

Spacey riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici