Kevin Spacey se alătură distribuţiei peliculei "Horrible Bosses"

Actorul american Kevin Spacey va juca în lungmetrajul "Horrible Bosses", în regia lui Seth Gordon, din distribuţia căruia mai fac parte Colin Farrell şi Jennifer Aniston.

40 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey se alătură distribuţiei peliculei "Horrible Bosses"

Kevin Spacey se alătură distribuţiei peliculei "Horrible Bosses" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările pentru lungmetraj vor începe pe 6 iulie la Los Angeles. Filmul "Horrible Bosses" va apărea pe marile ecrane în 2011.

Proiectul are ca personaje centrale trei prieteni foarte buni, frustraţi la locul de munncă şi care ajung la concluzia că cel mai bun lucru pe care pot să îl facă este să îşi omoare şefii.

Aniston, Spacey şi Farrell vor interpreta rolurile celor trei prieteni, în timp ce Jamie Foxx va fi un artist al fraudelor în acest film.

Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar pentru rolurile din "Suspecţi de serviciu" (1995) şi "American Beauty" (1999), putând fi văzut recent pe afişele lungmetrajului "21: Şansa vieţii lui", un film consacrat universului jocurilor de noroc din Las Vegas. Recent, renumitul actor american a apărut în "Shrink", un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood. De asemenea, el poate fi văzut în 2010 în pelicule precum "Casino Jack" şi "Father of Invention".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici