Kevin Spacey se simte obligat să o placă pe regina Elisabeth a II-a

Actorul Kevin Spacey a declarat că se simte obligat să o placă pe regina Elisabeth a II-a a Marii Britanii, deoarece l-a numit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

72 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey se simte obligat să o placă pe regina Elisabeth a II-a

Kevin Spacey se simte obligat să o placă pe regina Elisabeth a II-a (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, care în prezent este director artistic al Old Vic Theatre din Londra, a fost numit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic de prinţul Charles, anul trecut, informează femalefirst.co.uk.

Întrebat dacă este un fan al monarhiei britanice, Spacey a declarat: "Regina m-a făcut Comandor al Ordinului Imperiului Britanic anul trecut. Trebuie să fiu un mare fan al ei. Cum aş putea să nu fiu?".

Kevin Spacey este şi ambasador al organizaţiei cartiabile The Prince's Trust, al cărei preşedinte este chiar prinţul Charles. De asemenea, actorul este unul dintre promotorii campaniei "Be Inspired" a companiei American Express, prin care, de fiecare dată când cineva scrie pe Twitter sau pe Facebook ce anume îl inspiră, organizaţia caritabilă primeşte aproximativ 50 de eurocenţi.

"Sunt de foarte mult timp un susţinător al The Prince's Trust aşa că atunci când American Express m-a rugat să lansez 'Be Inspired' şi să îi ajut pe tineri să se simtă mult mai încrezători şi să îşi atingă potenţialul, am fost încântat să mă implic", a declarat Kevin Spacey.

Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din "Suspecţi de serviciu" (1995) şi "American Beauty" (1999). Recent, renumitul actor american a apărut în comedia "Şefi de coşmar", thrillerul "Margin Call" şi în rolul lui Jack Abramoff în "Casino Jack".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici