Kid Rock, scos de pe scenă de un poliţist, după o serie de jigniri la adresa lui Oprah Winfrey

Muzicianul american Kid Rock a fost scos de pe scena unui bar din Nashville, SUA, după o tiradă jignitoare la adresa mai multor personalităţi de televiziune, printre care Oprah Winfrey, potrivit tmz.com.

584 afișări
Imaginea articolului Kid Rock, scos de pe scenă de un poliţist, după o serie de jigniri la adresa lui Oprah Winfrey

Kid Rock, scos de pe scenă de un poliţist, după o serie de jigniri la adresa lui Oprah Winfrey

Kid Rock, în vârstă de 48 de ani, se afla pe scena de la Honky Tonk Bar din oraşul american Nashville, când, potrivit unor înregistrări video obţinute de platforma de ştiri mondene, acesta a început să atace verbal mai multe vedete de televiziune, printre care Oprah Winfrey şi Joy Behar.

La un moment dat, cântăreţul, cu un pahar de băutură în mână, a recunoscut că unii oameni ar putea crede că sentimentele sale sunt rasiste, dar el le-ar spune acestora "să se ducă naibii".

Kid Rock spune apoi "La naiba cu Oprah Winfrey" (Fuck Oprah Winfrey) şi "La naiba cu Kathie Lee Gifford" (Fuck Kathie Lee Gifford). Muzicianul continuă cu jignirile, în timp ce unii spectatori îi spun să plece de pe scenă pentru că este rasist.

Unii martori ai incidentului au spus că acesta era foarte beat.

În cele din urmă, Kid Rock a fost scos de pe scenă de un poliţist.

Vineri, Kid Rock a scris un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, referindu-se la incident: "Oamenii mei au încercat să mă ducă la 'The Oprah Winfrey Show' în urmă cu mai mulţi ani, iar oamenii ei au vrut să scriu cinci motive pentru care îmi place de ea şi de show-ul ei... Le-am spus 'La naiba' şi asta a fost. Sfârşitul poveştii".

Aceasta nu este pentru prima dată când muzicianul jigneşte vedete TV. Anul trecut, el a fost înlăturat de la parada de Crăciun din Nashville după ce a jignit-o pe Behar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici